Lukić, I. (2019). Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992
Lukić, Iva. "Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992
Lukić, Iva. "Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992
Lukić, I. (2019). 'Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992
Lukić I. Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992
I. Lukić, "Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992