prikaz prve stranice dokumenta Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba

Senjan, Luka
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Senjan, L. (2019). Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

Senjan, Luka. "Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

Senjan, Luka. "Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

Senjan, L. (2019). 'Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

Senjan L. Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

L. Senjan, "Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.