Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba

Luka Senjan (2019)
Veleučilište VERN
Citirajte ovaj rad

Senjan, L. (2019). Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

Senjan, Luka. "Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

Senjan, Luka. "Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

Senjan, L. (2019). 'Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

Senjan L. Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2019 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119

L. Senjan, "Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119