prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske

Buturac, Karolina
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Buturac, K. (2022). Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

Buturac, Karolina. "Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

Buturac, Karolina. "Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske." Diplomski rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

Buturac, K. (2022). 'Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske', Diplomski rad, Sveučilište VERN, citirano: 10.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

Buturac K. Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2022 [pristupljeno 10.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

K. Buturac, "Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske", Diplomski rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.