prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske

Buturac, Karolina
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Buturac, K. (2022). Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

Buturac, Karolina. "Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

Buturac, Karolina. "Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

Buturac, K. (2022). 'Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, citirano: 29.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

Buturac K. Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2022 [pristupljeno 29.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

K. Buturac, "Utjecaj krize uzrokovane pandemijom COVID-19 na prehrambenu industriju Republike Hrvatske", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:848899

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.