prikaz prve stranice dokumenta Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta

Jelavić, Antonio
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Jelavić, A. (2020). Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

Jelavić, Antonio. "Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

Jelavić, Antonio. "Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

Jelavić, A. (2020). 'Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

Jelavić A. Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2020 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

A. Jelavić, "Metode ocjene investicijskih projekata na primjeru otvaranja ugostiteljskog objekta", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:584208

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.