Miletić, I. (2019). Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736
Miletić, Ivan. "Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736
Miletić, Ivan. "Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736
Miletić, I. (2019). 'Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 22.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736
Miletić I. Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 22.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736
I. Miletić, "Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736