Miletić, I. (2019). Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736
Miletić, Ivan. "Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736
Miletić, Ivan. "Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736
Miletić, I. (2019). 'Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 25.01.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736
Miletić I. Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2019 [pristupljeno 25.01.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736
I. Miletić, "Mogućnost unapređenja i proširenja proizvodnje mesa i mesnih prerađevina obiteljskog obrta Miletić", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:804736