Goreta, M. (2019). Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, M. (2019). 'Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 04.03.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta M. Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2019 [pristupljeno 04.03.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
M. Goreta, "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449