Goreta, M. (2019). Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, M. (2019). 'Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 20.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta M. Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 20.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
M. Goreta, "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449