prikaz prve stranice dokumenta Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"

Goreta, Matko
Veleučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Goreta, M. (2019). Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta, M. (2019). 'Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 24.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta M. Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2019 [pristupljeno 24.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

M. Goreta, "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.