prikaz prve stranice dokumenta Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"

Goreta, Matko
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Goreta, M. (2019). Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta, M. (2019). 'Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 20.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta M. Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 20.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

M. Goreta, "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.