prikaz prve stranice dokumenta Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"

Goreta, Matko
VERN University

Cite this document

Goreta, M. (2019). Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Undergraduate thesis, VERN University , 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Undergraduate thesis, VERN University , 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta, M. (2019). 'Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"', Undergraduate thesis, VERN University , accessed 07 February 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Goreta M. Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" [Undergraduate thesis]. Zagreb: VERN University ; 2019 [cited 2023 February 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

M. Goreta, "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"", Undergraduate thesis, VERN University , Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449

Please login to the repository to save this object to your list.