Goreta, M. (2019). Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Undergraduate thesis, VERN University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Undergraduate thesis, VERN University of Applied Sciences, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, M. (2019). 'Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"', Undergraduate thesis, VERN University of Applied Sciences, accessed 03 March 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta M. Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" [Undergraduate thesis]. Zagreb: VERN University of Applied Sciences; 2019 [cited 2021 March 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
M. Goreta, "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"", Undergraduate thesis, VERN University of Applied Sciences, Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449