Goreta, M. (2019). Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" (Undergraduate thesis). Zagreb: VERN University . Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Undergraduate thesis, VERN University , 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, Matko. "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"." Undergraduate thesis, VERN University , 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta, M. (2019). 'Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"', Undergraduate thesis, VERN University , accessed 05 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
Goreta M. Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar" [Undergraduate thesis]. Zagreb: VERN University ; 2019 [cited 2025 January 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449
M. Goreta, "Mogućnosti razvoja gastronomske ponude Zagreba na primjeru ugostiteljskih objekata "Puntijar"", Undergraduate thesis, VERN University , Zagreb, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:323449