završni rad
Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji

Iva Lukić (2019)
Veleučilište VERN
Citirajte ovaj rad...

Lukić, I. (2019). Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

Lukić, Iva. "Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

Lukić, Iva. "Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

Lukić, I. (2019). 'Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 25.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

Lukić I. Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2019 [pristupljeno 25.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

I. Lukić, "Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992