prikaz prve stranice dokumenta Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji

Lukić, Iva
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Lukić, I. (2019). Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

Lukić, Iva. "Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

Lukić, Iva. "Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

Lukić, I. (2019). 'Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

Lukić I. Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

I. Lukić, "Mogućnost razvoja gastronomskog turizma u Slavoniji i Baranji", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:600992

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.