Dajč, G. (2019). Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457
Dajč, Gordan. "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457
Dajč, Gordan. "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457
Dajč, G. (2019). 'Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457
Dajč G. Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457
G. Dajč, "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457