Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište

Gordan Dajč (2019)
Veleučilište VERN
Citirajte ovaj rad

Dajč, G. (2019). Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, Gordan. "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, Gordan. "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, G. (2019). 'Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč G. Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2019 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

G. Dajč, "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457