Senjan, L. (2019). Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119
Senjan, L. (2019). 'Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119
Senjan L. Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119
L. Senjan, "Mogućnost poboljšanja gastronomske ponude Zagreba", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:317119