završni rad
Kreiranje turističkog proizvoda za predsezonu i posezonu na odabranom primjeru

Ante Čizmić (2017)
Veleučilište VERN
Citirajte ovaj rad...

Čizmić, A. (2017). Kreiranje turističkog proizvoda za predsezonu i posezonu na odabranom primjeru (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:925928

Čizmić, Ante. "Kreiranje turističkog proizvoda za predsezonu i posezonu na odabranom primjeru." Završni rad, Veleučilište VERN, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:925928

Čizmić, Ante. "Kreiranje turističkog proizvoda za predsezonu i posezonu na odabranom primjeru." Završni rad, Veleučilište VERN, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:925928

Čizmić, A. (2017). 'Kreiranje turističkog proizvoda za predsezonu i posezonu na odabranom primjeru', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 16.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:925928

Čizmić A. Kreiranje turističkog proizvoda za predsezonu i posezonu na odabranom primjeru [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2017 [pristupljeno 16.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:925928

A. Čizmić, "Kreiranje turističkog proizvoda za predsezonu i posezonu na odabranom primjeru", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:925928