Uroda, M. (2018). Gastro turizam u Republici Hrvatskoj - stanje, perspektive i strategije razvoja (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:619415
Uroda, Marin. "Gastro turizam u Republici Hrvatskoj - stanje, perspektive i strategije razvoja." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:619415
Uroda, Marin. "Gastro turizam u Republici Hrvatskoj - stanje, perspektive i strategije razvoja." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:619415
Uroda, M. (2018). 'Gastro turizam u Republici Hrvatskoj - stanje, perspektive i strategije razvoja', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:619415
Uroda M. Gastro turizam u Republici Hrvatskoj - stanje, perspektive i strategije razvoja [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:619415
M. Uroda, "Gastro turizam u Republici Hrvatskoj - stanje, perspektive i strategije razvoja", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:619415