Cvanciger, R. (2018). Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504
Cvanciger, Rudolf. "Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504
Cvanciger, Rudolf. "Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504
Cvanciger, R. (2018). 'Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 13.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504
Cvanciger R. Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 13.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504
R. Cvanciger, "Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504