Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji

Rudolf Cvanciger (2018)
Veleučilište VERN
Citirajte ovaj rad

Cvanciger, R. (2018). Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504

Cvanciger, Rudolf. "Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504

Cvanciger, Rudolf. "Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504

Cvanciger, R. (2018). 'Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 19.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504

Cvanciger R. Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2018 [pristupljeno 19.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504

R. Cvanciger, "Analiza konkurentnosti odabranog poduzeća u mesnoj industriji", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:614504