Popara, D. (2023). Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567
Popara, Dean. "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije." Završni rad, Sveučilište VERN, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567
Popara, Dean. "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije." Završni rad, Sveučilište VERN, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567
Popara, D. (2023). 'Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 29.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567
Popara D. Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2023 [pristupljeno 29.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567
D. Popara, "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567