prikaz prve stranice dokumenta Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije

Popara, Dean
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Popara, D. (2023). Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

Popara, Dean. "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije." Završni rad, Sveučilište VERN, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

Popara, Dean. "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije." Završni rad, Sveučilište VERN, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

Popara, D. (2023). 'Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 22.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

Popara D. Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2023 [pristupljeno 22.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

D. Popara, "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.