prikaz prve stranice dokumenta Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije

Popara, Dean
VERN University

Cite this document

Popara, D. (2023). Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije (Undergraduate thesis). Zagreb: VERN University . Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

Popara, Dean. "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije." Undergraduate thesis, VERN University , 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

Popara, Dean. "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije." Undergraduate thesis, VERN University , 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

Popara, D. (2023). 'Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije', Undergraduate thesis, VERN University , accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

Popara D. Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije [Undergraduate thesis]. Zagreb: VERN University ; 2023 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

D. Popara, "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije", Undergraduate thesis, VERN University , Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567

Please login to the repository to save this object to your list.