Popara, D. (2023). Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije (Undergraduate thesis). Zagreb: VERN University . Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567
Popara, Dean. "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije." Undergraduate thesis, VERN University , 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567
Popara, Dean. "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije." Undergraduate thesis, VERN University , 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567
Popara, D. (2023). 'Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije', Undergraduate thesis, VERN University , accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567
Popara D. Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije [Undergraduate thesis]. Zagreb: VERN University ; 2023 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567
D. Popara, "Analiza percepcije gastronomske ponude kao nositelja turističkog proizvoda kod mlađe populacije", Undergraduate thesis, VERN University , Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:283567