Flanjak, F. (2018). Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779
Flanjak, Filip. "Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779
Flanjak, Filip. "Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779
Flanjak, F. (2018). 'Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 28.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779
Flanjak F. Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 28.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779
F. Flanjak, "Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779