Ćorković, L. (2022). Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140
Ćorković, Leonarda. "Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj." Završni rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140
Ćorković, Leonarda. "Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj." Završni rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140
Ćorković, L. (2022). 'Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140
Ćorković L. Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2022 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140
L. Ćorković, "Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140