prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj

Ćorković, Leonarda
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Ćorković, L. (2022). Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

Ćorković, Leonarda. "Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj." Završni rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

Ćorković, Leonarda. "Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj." Završni rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

Ćorković, L. (2022). 'Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 29.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

Ćorković L. Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2022 [pristupljeno 29.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

L. Ćorković, "Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.