prikaz prve stranice dokumenta Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj

Ćorković, Leonarda
VERN University

Cite this document

Ćorković, L. (2022). Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

Ćorković, Leonarda. "Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj." Undergraduate thesis, VERN University , 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

Ćorković, Leonarda. "Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj." Undergraduate thesis, VERN University , 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

Ćorković, L. (2022). 'Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj', Undergraduate thesis, VERN University , accessed 05 December 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

Ćorković L. Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj [Undergraduate thesis]. Zagreb: VERN University ; 2022 [cited 2022 December 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

L. Ćorković, "Enogastronomija u funkciji kvalitete turističke ponude destinacije Rovinj", Undergraduate thesis, VERN University , Zagreb, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:982140

Please login to the repository to save this object to your list.