prikaz prve stranice dokumenta Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku

Hajdarhodžić, Ivana
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Hajdarhodžić, I. (2018). Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444

Hajdarhodžić, Ivana. "Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444

Hajdarhodžić, Ivana. "Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444

Hajdarhodžić, I. (2018). 'Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444

Hajdarhodžić I. Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444

I. Hajdarhodžić, "Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.