Hajdarhodžić, I. (2018). Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444
Hajdarhodžić, Ivana. "Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444
Hajdarhodžić, Ivana. "Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444
Hajdarhodžić, I. (2018). 'Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 27.01.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444
Hajdarhodžić I. Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2018 [pristupljeno 27.01.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444
I. Hajdarhodžić, "Analiza mogućnosti diferencijacije ribljeg restorana u Dubrovniku", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012444