Stepanović, K. (2021). Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882
Stepanović, Katarina. "Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882
Stepanović, Katarina. "Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882
Stepanović, K. (2021). 'Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882
Stepanović K. Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2021 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882
K. Stepanović, "Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882