prikaz prve stranice dokumenta Održivo upravljanje restoranima na odabranim primjerima u Republici Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Održivo upravljanje restoranima na odabranim primjerima u Republici Hrvatskoj

Sabalić, Josip
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Sabalić, J. (2021). Održivo upravljanje restoranima na odabranim primjerima u Republici Hrvatskoj (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012058

Sabalić, Josip. "Održivo upravljanje restoranima na odabranim primjerima u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012058

Sabalić, Josip. "Održivo upravljanje restoranima na odabranim primjerima u Republici Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012058

Sabalić, J. (2021). 'Održivo upravljanje restoranima na odabranim primjerima u Republici Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012058

Sabalić J. Održivo upravljanje restoranima na odabranim primjerima u Republici Hrvatskoj [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2021 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012058

J. Sabalić, "Održivo upravljanje restoranima na odabranim primjerima u Republici Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:012058

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.