Duvnjak, D. (2018). Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036
Duvnjak, Dominik. "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036
Duvnjak, Dominik. "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036
Duvnjak, D. (2018). 'Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 15.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036
Duvnjak D. Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 15.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036
D. Duvnjak, "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036