Duvnjak, D. (2018). Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036
Duvnjak, Dominik. "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036
Duvnjak, Dominik. "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036
Duvnjak, D. (2018). 'Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 28.02.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036
Duvnjak D. Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2018 [pristupljeno 28.02.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036
D. Duvnjak, "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036