Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja

Dominik Duvnjak (2018)
Veleučilište VERN
Citirajte ovaj rad

Duvnjak, D. (2018). Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

Duvnjak, Dominik. "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

Duvnjak, Dominik. "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

Duvnjak, D. (2018). 'Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 10.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

Duvnjak D. Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2018 [pristupljeno 10.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

D. Duvnjak, "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.