Ilić, E. (2023). Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre (Undergraduate thesis). Zagreb: VERN University . Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820
Ilić, Eva. "Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre." Undergraduate thesis, VERN University , 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820
Ilić, Eva. "Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre." Undergraduate thesis, VERN University , 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820
Ilić, E. (2023). 'Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre', Undergraduate thesis, VERN University , accessed 10 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820
Ilić E. Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre [Undergraduate thesis]. Zagreb: VERN University ; 2023 [cited 2024 October 10] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820
E. Ilić, "Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre", Undergraduate thesis, VERN University , Zagreb, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820