prikaz prve stranice dokumenta Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre

Ilić, Eva
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Ilić, E. (2023). Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

Ilić, Eva. "Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre." Završni rad, Sveučilište VERN, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

Ilić, Eva. "Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre." Završni rad, Sveučilište VERN, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

Ilić, E. (2023). 'Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 26.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

Ilić E. Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2023 [pristupljeno 26.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

E. Ilić, "Potencijal tartufa kao primarnog resursa u razvoju gastronomskog turizma Istre", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:287820

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.