Horvat, M. (2019). Analiza mogućnosti povećanja potencijala tržišta mrkve u RH na poslovnom primjeru (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:131867
Horvat, Matej. "Analiza mogućnosti povećanja potencijala tržišta mrkve u RH na poslovnom primjeru." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:131867
Horvat, Matej. "Analiza mogućnosti povećanja potencijala tržišta mrkve u RH na poslovnom primjeru." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:131867
Horvat, M. (2019). 'Analiza mogućnosti povećanja potencijala tržišta mrkve u RH na poslovnom primjeru', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:131867
Horvat M. Analiza mogućnosti povećanja potencijala tržišta mrkve u RH na poslovnom primjeru [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:131867
M. Horvat, "Analiza mogućnosti povećanja potencijala tržišta mrkve u RH na poslovnom primjeru", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:131867