prikaz prve stranice dokumenta Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji

Prelog, Donjana Maria
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Prelog, D. M. (2020). Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064

Prelog, Donjana Maria. "Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064

Prelog, Donjana Maria. "Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064

Prelog, D. M. (2020). 'Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064

Prelog DM. Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2020 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064

D. M. Prelog, "Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.