Prelog, D. M. (2020). Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064
Prelog, Donjana Maria. "Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064
Prelog, Donjana Maria. "Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064
Prelog, D. M. (2020). 'Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064
Prelog DM. Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2020 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064
D. M. Prelog, "Analiza postojeće ugostiteljske ponude u Zagrebačkoj županiji", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:512064