prikaz prve stranice dokumenta Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine

Štampar, Benjamin
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Štampar, B. (2020). Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110

Štampar, Benjamin. "Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110

Štampar, Benjamin. "Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110

Štampar, B. (2020). 'Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110

Štampar B. Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110

B. Štampar, "Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.