Violić, J. (2018). Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201
Violić, Juraj. "Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201
Violić, Juraj. "Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201
Violić, J. (2018). 'Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201
Violić J. Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201
J. Violić, "Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201