završni rad
Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji

Juraj Violić (2018)
Veleučilište VERN
Citirajte ovaj rad...

Violić, J. (2018). Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201

Violić, Juraj. "Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201

Violić, Juraj. "Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201

Violić, J. (2018). 'Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 24.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201

Violić J. Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2018 [pristupljeno 24.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201

J. Violić, "Stvaranje gastronomskog proizvoda obiteljskog hotela u vinskoj regiji", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:876201