prikaz prve stranice dokumenta Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području

Blagus Mrdeža, Iva
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Blagus Mrdeža, I. (2018). Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

Blagus Mrdeža, Iva. "Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

Blagus Mrdeža, Iva. "Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

Blagus Mrdeža, I. (2018). 'Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

Blagus Mrdeža I. Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

I. Blagus Mrdeža, "Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.