završni rad
Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području

Iva Blagus Mrdeža (2018)
Veleučilište VERN
Citirajte ovaj rad...

Blagus Mrdeža, I. (2018). Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

Blagus Mrdeža, Iva. "Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

Blagus Mrdeža, Iva. "Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

Blagus Mrdeža, I. (2018). 'Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 20.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

Blagus Mrdeža I. Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2018 [pristupljeno 20.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704

I. Blagus Mrdeža, "Analiza gastronomske ponude odabranih ugostiteljskih objekata na Šibensko-kninskom području", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:076704