Kurta, K. (2023). Utjecaj ekološke proizvodnje vina u boutique vinarijama na razvoj turizma (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:774736
Kurta, Karlo. "Utjecaj ekološke proizvodnje vina u boutique vinarijama na razvoj turizma." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:774736
Kurta, Karlo. "Utjecaj ekološke proizvodnje vina u boutique vinarijama na razvoj turizma." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:774736
Kurta, K. (2023). 'Utjecaj ekološke proizvodnje vina u boutique vinarijama na razvoj turizma', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:774736
Kurta K. Utjecaj ekološke proizvodnje vina u boutique vinarijama na razvoj turizma [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2023 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:774736
K. Kurta, "Utjecaj ekološke proizvodnje vina u boutique vinarijama na razvoj turizma", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:774736