prikaz prve stranice dokumenta Razvijanje franšiznog poslovanja u segmentu pripreme i usluživanja brze hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Razvijanje franšiznog poslovanja u segmentu pripreme i usluživanja brze hrane

Mataija, Ivan
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Mataija, I. (2022). Razvijanje franšiznog poslovanja u segmentu pripreme i usluživanja brze hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:747155

Mataija, Ivan. "Razvijanje franšiznog poslovanja u segmentu pripreme i usluživanja brze hrane." Završni rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:747155

Mataija, Ivan. "Razvijanje franšiznog poslovanja u segmentu pripreme i usluživanja brze hrane." Završni rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:747155

Mataija, I. (2022). 'Razvijanje franšiznog poslovanja u segmentu pripreme i usluživanja brze hrane', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:747155

Mataija I. Razvijanje franšiznog poslovanja u segmentu pripreme i usluživanja brze hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2022 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:747155

I. Mataija, "Razvijanje franšiznog poslovanja u segmentu pripreme i usluživanja brze hrane", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:747155

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.