Lozić, F. (2022). Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696
Lozić, Franko. "Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije." Završni rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696
Lozić, Franko. "Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije." Završni rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696
Lozić, F. (2022). 'Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696
Lozić F. Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2022 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696
F. Lozić, "Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696