prikaz prve stranice dokumenta Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije

Lozić, Franko
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Lozić, F. (2022). Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696

Lozić, Franko. "Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije." Završni rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696

Lozić, Franko. "Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije." Završni rad, Sveučilište VERN, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696

Lozić, F. (2022). 'Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696

Lozić F. Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696

F. Lozić, "Mogućnosti razvoja Slavonije kao enogastronomske destinacije", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:959696

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.