prikaz prve stranice dokumenta Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija

Mijač, Borna
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Mijač, B. (2021). Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793

Mijač, Borna. "Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793

Mijač, Borna. "Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793

Mijač, B. (2021). 'Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793

Mijač B. Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2021 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793

B. Mijač, "Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.