Mijač, B. (2021). Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793
Mijač, Borna. "Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793
Mijač, Borna. "Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793
Mijač, B. (2021). 'Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793
Mijač B. Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2021 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793
B. Mijač, "Otvaranje ugostiteljskog objekta na primjeru objekta Gelaterija", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:285793