Novosel, B. (2018). Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607
Novosel, Bernarda. "Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607
Novosel, Bernarda. "Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda." Završni rad, Veleučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607
Novosel, B. (2018). 'Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 21.01.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607
Novosel B. Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2018 [pristupljeno 21.01.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607
B. Novosel, "Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607