Novosel, B. (2018). Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607
Novosel, Bernarda. "Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607
Novosel, Bernarda. "Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607
Novosel, B. (2018). 'Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 01.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607
Novosel B. Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 01.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607
B. Novosel, "Analiza mogućnosti proizvodnje ekoloških poljoprivrednih proizvoda", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:579607