prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj računovodstvenih politika dugotrajne nematerijalne imovine odabranih poduzeća iz konditorske industrije na poslovni rezultat
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Utjecaj računovodstvenih politika dugotrajne nematerijalne imovine odabranih poduzeća iz konditorske industrije na poslovni rezultat

Škaro, Nera
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Škaro, N. (2020). Utjecaj računovodstvenih politika dugotrajne nematerijalne imovine odabranih poduzeća iz konditorske industrije na poslovni rezultat (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:199375

Škaro, Nera. "Utjecaj računovodstvenih politika dugotrajne nematerijalne imovine odabranih poduzeća iz konditorske industrije na poslovni rezultat." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:199375

Škaro, Nera. "Utjecaj računovodstvenih politika dugotrajne nematerijalne imovine odabranih poduzeća iz konditorske industrije na poslovni rezultat." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:199375

Škaro, N. (2020). 'Utjecaj računovodstvenih politika dugotrajne nematerijalne imovine odabranih poduzeća iz konditorske industrije na poslovni rezultat', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, citirano: 27.07.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:199375

Škaro N. Utjecaj računovodstvenih politika dugotrajne nematerijalne imovine odabranih poduzeća iz konditorske industrije na poslovni rezultat [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2020 [pristupljeno 27.07.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:199375

N. Škaro, "Utjecaj računovodstvenih politika dugotrajne nematerijalne imovine odabranih poduzeća iz konditorske industrije na poslovni rezultat", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:199375

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.