Štampar, B. (2020). Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine (Specijalistički diplomski stručni). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110
Štampar, Benjamin. "Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110
Štampar, Benjamin. "Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine." Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110
Štampar, B. (2020). 'Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine', Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110
Štampar B. Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2020 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110
B. Štampar, "Analiza mogućnosti rasta obiteljske vinarije uvođenjem novih proizvoda od komine", Specijalistički diplomski stručni, Sveučilište VERN, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:713110