Yassen, A. L. (2020). Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532
Yassen, Ariana Layla. "Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532
Yassen, Ariana Layla. "Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532
Yassen, A. L. (2020). 'Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 29.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532
Yassen AL. Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2020 [pristupljeno 29.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532
A. L. Yassen, "Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532