završni rad
Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču

Stepanović, Katarina
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Stepanović, K. (2021). Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

Stepanović, Katarina. "Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

Stepanović, Katarina. "Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

Stepanović, K. (2021). 'Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

Stepanović K. Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2021 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

K. Stepanović, "Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.