prikaz prve stranice dokumenta Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj

Yassen, Ariana Layla
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Yassen, A. L. (2020). Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532

Yassen, Ariana Layla. "Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532

Yassen, Ariana Layla. "Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj." Završni rad, Sveučilište VERN, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532

Yassen, A. L. (2020). 'Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532

Yassen AL. Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2020 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532

A. L. Yassen, "Izvještavanje o gastronomiji i kulinarstvu u Hrvatskoj", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:395532

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.